16-06-2017
Først tog robotterne arbejdspladserne i industrien – er de nu også på vej til at overtage vores mere administrative arbejde? IT-løsninger, populært kaldet ’Robotics’, kan løse både simple og mere komplicerede administrative opgaver, så længe opgaven kan sættes på formel. Det frigør en masse arbejdstimer, som kan bruges bedre, fx på sagsbehandling. Men mister vi jobs, når robotterne kommer? Kan vi stole på robotter? Og hvad nu hvis robotten begår fejl? Vi indleder FinTech-fredag med en debat om digitalisering og omstilling i det offentlige.
17-06-2017
Nye samarbejdsmodeller for offentlige og sociale investeringer skaber større innovation og bedre resultater. Både i de nordiske lande og mange steder globalt har der været fremdrift i udviklingen af uformelle og formelle samarbejdsmodeller, der skaber innovative offentlige velfærdsløsninger med attraktive sociale og samfundsøkonomiske resultater. Vi drøfter bl.a. mulighederne med offentlige-private partnerskaber (OPP), og hvad der skal til for at bygge bro mellem offentlig og privat.

Live: EY på Folkemøde 2017

16-06-2017 17:10

Mød EY på Folkemødet 2017 #fmdk

Skal du på Folkemøde i år? Hvis ikke du kan være med på Bornholm, så har du chancen for at følge EY's debatter direkte her på siden. 

Digitalisering, innovation, robotics, automatisering, effektivisering i den offentlige sektor, offentlige-private partnerskaber, fintech og sociale investeringer. Det er nogle af temaerne, som EY sætter til debat på #fmdk i år.

EY deltager igen i år på Folkemødet på Bornholm den 15.-18. juni 2017. Sammen med andre spændende debattører deltager vi bl.a. ved bl.a. to arrangementer i programmet.

Fredag 16. juni 15:00 - 15:45 (Sted: Tænketanken - Slægtsgården)

Nyeste tendenser indenfor robot-teknologi

Lørdag 17. juni 11:30 - 12:45 (Sted: F20, Skurvognen)

Sociale investeringer – fokus på resultat og effektiv indsats


Du kan læse mere om EY på Folkemødet 2017 her.