Jesper Koefoed, Country Managing Partner, EY

Moderator: Kurt Strand, Journalist

Brian Mikkelsen, Erhvervsminister

Jim Hagemann Snabe, bestyrelsesformand i Mærsk, medlem af fondsbestyrelsen i World Economic Forum, bestyrelsesmedlem i Siemens, SAP, Allianz og Bang & Olufsen. Adjungeret professor på CBS.

Kenneth Strømdahl, Senior Vice President, Device R&D, Novo Nordisk

Automatisering med robotteknologi bliver i stigende grad en del af kravet til at drive en effektiv virksomhed i den finansielle sektor. Automatiserede algoritmer håndterer handel og risikovurdering, som tidligere krævede menneskelig indblanding, og backoffice funktioner kan klare mange gange flere opgaver med færre ressourcer. Det kan sammenlignes med den udvikling i den enkelte medarbejders mulighed for at udføre nye opgaver, som kom med pc’en i 80erne og 90erne.

Hos Nordea har implementering af automatiserede backoffice processer eksempelvis effektiviseret arbejdsgange, som tidligere har krævet 18 medarbejdere halvanden måned at udføre, til at kunne udføres af en robotalgoritme på en uge...

Torben Möger Pedersen, adm. direktør, Pension Danmark

Lars Frelle-Petersen, Direktør, Digitaliseringsstyrelsen

Lars Frelle-Petersen, Direktør, Digitaliseringsstyrelsen

Torben Möger Pedersen, adm. direktør, Pension Danmark

Frank Vium, Director, Enterprise and Partner Group, Microsoft

Ole Bendixen, Partner, Head of Tax & Law, EY

Moderator: Kurt Strand, Journalist

Live: Digital Business Models 4.0 – virksomhedsstrategier efter den fjerde industrirevolution

20-04-2017 12:12

Hvordan forholder etablerede virksomheder sig til en virkelighed, hvor den teknologiske udvikling sker i så hastigt tempo, at det knap er muligt at forsøge at være foran udviklingskurven? 

Vær med live d. 20. april 2017, når godt 100 topledere fra de største private og offentlige virksomheder i landet mødes hos EY og diskuterer, hvordan forretningsmodeller fremtidssikres til en digital verden.